Konstnärssamtal i Salongen (del II)

FÖRKÖP BILJETT SAMTAL (DEL II) 25 MAJ

Möt konstnärerna Berit Lindfeldt, Petronella Petander och Helene Schmitz i ett samtal i Salongen om utställningen Ett hem på Thielska Galleriet (utställningsperiod 9 april–21 augusti 2022).
Samtalsledare: Intendent Sophie Allgårdh och museichef Åsa Cavalli-Björkman, tillika utställningens curator.

Ett hem utgår från Thielska Galleriets ursprungliga funktion som kombinerad gallerivilla åt Signe Maria och Ernest Thiel och deras växande samling av nordisk samtidskonst vid sekelskiftet 1900. I likhet med paret Thiel för vi en dialog med samtidskonsten. Sju konstnärer har bjudits in för att med olika infallsvinklar och material reflektera kring begreppet "ett hem".

Konstnärssamtal (del I): Onsdag 4 maj med konstnärerna Juan-Pedro Fabra Guemberena, Linda Hofvander och Sirous Namazi. Samtalsledare: som ovan
FÖRKÖP BILJETT SAMTAL (DEL I) 4 MAJ HÄR

Pris 150 kr, Förköp via Tickster
Studentpris 120 kr, biljett köps på museet, föranmälan till kommunikation@thielskagalleriet.se 

Ingår
Fri entré till museet med utställningen Ett hem och samlingarna med nordisk konst från sekelskiftet 1900 i en originalinredning från tiden. Skulpturpark med Auguste Rodin, Gustav Vigeland, Johan Tobias Sergel och Aron Jerndahl.

Servering
Café Monika Ahlberg håller öppet till kl 18 denna kväll.

Säkerhet/trygghet
Vi värnar om en trygg miljö. Begränsat antal platser och förköp  för att undvika trängsel och köbildning. Museet håller kvällsöppet exklusivt för detta evenemang.