Möten, konferens, workshops, event

Annexet. snett bord 1155. Foto. J.Wulff-2

Thielska Galleriet erbjuder rum för kreativa möten i minnesvärd miljö. Vi hjälper dig att arrangera personliga workshops, styrelsemöten, mottagningar eller seminarier där omgivningen blir en upplevelse i sig. De smakfulla lokalerna består av ett större mötesrum med bekväma möbler och teknisk utrustning*, mindre sidorum för gruppövningar och eget kök. Här finns möjligheter att variera mötesformerna under dagen. Njut av Djurgårdens natur, upptäck arkitekturen och museiparken med dess skulpturer under pauserna.

Konferensutrymmet är anpassat för grupper på upp till 15 personer och finns i det vackert belägna Annexet, den tidigare tjänstebostaden intill museets huvudbyggnad. Annexet är i likhet med museet ritat av stjärnarkitekten Ferdinand Boberg. Konferensdelens möbler är speciellt framtagna för Thielska Galleriet, formgivna av Kerstin Olby/Olby Design.

Fri entré till museet ingår för alla konferensdeltagare, men ett tips är att dessutom boka in en skräddarsydd visning för din grupp. Du väljer själv – en kortare introduktion eller en fylligare presentation av den permanenta samlingen och/eller tillfälliga utställningen. Smakliga luncher och härliga fikapauser erbjuds av Thielska Galleriets café som drivs av matkreatören och kokboksförfattaren Monika Ahlberg. Mötesdagen kan avslutas med unika middagsupplevelser. Hör av er, så berättar vi gärna mer.

*HDMI-sladd finns till en HD-projektor. Adapter till MiniDisplay-port och USB-C finns också till förfogande.

Kostnad vardagar (exklusive förtäring och visning)

Heldag: 10 000 exkl. moms (8h)

Halvdag 7 000 exkl. moms (4h)

Bokning
Adam Korpskog
08-662 16 10 (tel. tid tis och fre kl 10-16)
adam.korpskog@thielskagalleriet.se

För mer information kontakta
Sophie Allgårdh
Intendent Thielska Galleriet
0708-45 60 87
sophie.allgardh@thielskagalleriet.se

Samtliga bilder är tagna av fotograf Johanna Wulff.

Annexet.Småstolar 0768. Foto J.Wulff
Krokus i parken. Foto: Johanna Wulff.
Annexet.entrén utvändigt 1177. Foto J.Wulff
Annexet. tulpan 0782. Foto J.Wulff
Annexet. nischen 0842. Foto J.Wulff
Annexet. ingången fladdrig gardin1166. Foto J.Wulff