Thielska Galleriet är öppet för besök

Thielska Galleriet öppnar åter för besök torsdagen 14 maj efter nästan två månaders stängning på grund av situationen med Corona. Skulpturparken har fri entré, museet har rymliga salar för besök på egen hand och utställningen ”Edvard Munchs fotografier. Det experimentella jaget” pågår till 31 maj. Café Monika Ahlberg har förberett en välkomnande miljö i caféet och erbjuder särskild servering utomhus - med nya möbler på uteserveringen.

Vi ber alla besökare att följa anvisningar på museiområdet: hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symptom. I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer följer vi de allmänna restriktionerna om max 50 personer i museets publika delar samtidigt.

Öppettiderna under maj och juni är tisdag – söndag kl. 12-17. Inget kvällsöppet tom 30 juni.

För de som inte har möjlighet att besöka Thielska Galleriet på Djurgården finns fortfarande mycket att utforska på Digitala museet. Webshoppen har ett spännande urval av varor, böcker och presentkort. Och missa inte att följa och gilla våra inlägg på sociala medier. Läs mer om hur du kan stötta museet i en allvarlig tid här.