SLUTSÅLT. Konstnärssamtal med Carl Johan De Geer

EVENEMANGET ÄR SLUTSÅLT

Biljett till Konstnärssamtal med Carl Johan De Geer

Möt Carl Johan De Geer i ett samtal med Brita Täljedal, intendent vid Bildmuseet i Umeå och curator för utställningen Carl Johan De Geer – Den stora missuppfattningen som visas på Thielska Galleriet under hösten och våren.

Om Carl Johan De Geer (f. 1938)
Carl Johan De Geer har sedan debuten i början av 1960-talet varit en framträdande gestalt i det svenska kulturlivet. Nyskapande, provocerande och mångkunnig verkar han som bildkonstnär, formgivare, fotograf, scenograf och författare. Hans ursprungliga plan var dock att bli textilkonstnär. Med explosiva färger och fantasifulla mönster ville han förändra den borgerliga och brunmurriga värld han själv vuxit upp i. Utställningen på Thielska kretsar kring hans arbete med textil.

Biljett till konstnärssamtalet (förköp): 150 kr

Ingår

  • Fri entré till utställningen Carl Johan De Geer – Den stora missuppfattningen och samlingarna med nordisk konst från förra sekelskiftet. Hela museet håller öppet, inklusive Munchsalen.

Thielska Galleriet begränsar antalet biljetter för att värna  om en trygg miljö utan trängsel. Café Monika Ahlbergs håller öppet kl 12–18 denna dag.

Förköp din biljett här