Konferens, möte, mottagning på Thielska

Annexet. snett bord 1155. Foto. J.Wulff-2

Thielska Galleriet erbjuder rum för kreativa möten i minnesvärd miljö.

Vi hjälper dig att arrangera personliga möten, mottagningar eller seminarier där omgivningen blir en upplevelse i sig. De smakfulla lokalerna består av ett större mötesrum med bekväma möbler och teknisk utrustning, mindre sidorum för gruppövningar och eget pentry. Här finns möjligheter att variera mötesformerna under dagen. Njut av Djurgårdens natur, upptäck arkitekturen och museiparken med skulpturer under pauserna.

Konferensutrymmet är anpassat för grupper för upp till 15 personer och finns i Annexet, den gamla tjänstebostaden. Byggnaden är vackert belägen och möblerna är speciellt framtagna för Thielska, med form av Kerstin Olby/Olby Design.

Fri entré till museet ingår för alla deltagare, men vi rekommenderar givetvis att dessutom boka in en skräddarsydd visning för din grupp. Du väljer själv – en kortare introduktion eller en fylligare presentation. Smakliga luncher och härliga fikapauser erbjuds av Thielska Galleriets café som drivs av matkreatören och kokboksförfattaren Monika Ahlberg. Mötesdagen kan avslutas med unika middagsupplevelser. Hör av er, så berättar vi gärna mer.

Kostnad (exklusive förtäring och visning)

Heldag: 7 000

Halvdag 5 000

Kontakt
samuel.smith@thielskagalleriet.se

Telefontid tisdag-fredag kl 10–16
08-662 16 10

Samtliga bilder är tagna av fotograf Johanna Wulff.

Annexet.Småstolar 0768. Foto J.Wulff

Krokus i parken. Foto: Johanna Wulff.

Annexet.entrén utvändigt 1177. Foto J.Wulff

Annexet. tulpan 0782. Foto J.Wulff

Annexet. nischen 0842. Foto J.Wulff

Annexet. ingången fladdrig gardin1166. Foto J.Wulff