Konferens | Bröllop | Födelsedag

Annexet. snett bord 1155. Foto. J.Wulff-2 Samtliga bilder i annexet är tagna av Johanna Wulff.

Bröllop, styrelsemöte, födelsedagsmiddag på Thielska  – boka mötes- eller mottagningsrum i en av Stockholms vackraste miljöer på Djurgården.

Nu introducerar Thielska Galleriet möjligheten till kreativa möten i minnesvärd sekelskiftesmiljö på natursköna Djurgården.

I annexet, den gamla tjänstebostaden, hjälper vi dig att arrangera personliga möten och seminarier där omgivningen blir en upplevelse i sig. Konferensutrymmet är anpassat för grupper för upp till 15 personer. Samtliga möbler i annexet är speciellt framtagna för detta rum och formgivna av Kerstin Olby / Olby Design.

Kombinera gärna ditt bröllop /födelsedagsmottagning /möte/konferens med ett besök i museets konstsamling från sekelskiftet 1900, eller med en promenad i den muromgärdade skulpturparken med verk av Auguste Rodin, Johan Tobias Sergel med flera. Fördjupa också upplevelsen av Thielska Galleriet genom att boka en skräddarsydd visning för din grupp. Du väljer själv – en tio minuters introduktion eller en matigare visning på 30 minuter eller en timme. Sjävklart betalar du inget extra för denna visning, som ingår i paketet.

Smakliga luncher erbjuds i Thielska Galleriets café som drivs av matkreatören och kokboksförfattaren Monika Ahlberg. I caféet finns även bakverk och kakor till kaffepauserna. Mötesdagen kan kombineras med middagsupplevelser som arrangeras efter önskemål i galleriets magnifika salonger. Hör av er, så berättar vi gärna mer.

Kontakta koordinator Madeleine Parker för att boka annexet på Thielska Galleriet
madeleine.parker@thielskagalleriet.se

Telefon: 072–505 86 64
Telefontid: måndag–fredag 09.30–11.00

Annexet.Småstolar 0768. Foto J.Wulff

Krokus i parken. Foto: Johanna Wulff.

Annexet.entrén utvändigt 1177. Foto J.Wulff

Annexet. tulpan 0782. Foto J.Wulff

Annexet. nischen 0842. Foto J.Wulff

Annexet. ingången fladdrig gardin1166. Foto J.Wulff